مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از ارتش

با سلام.
یکی از فامیل های ما با 23 سال سن و 5 سال خدمت در ارتش دانشجوی دانشگاه ستاری هستند. مراسم رهبری رفتن و حقوقشون هم حقوق ستوان دوم مجازی میگیرند. در مدت تحصیل 4 ترم مشروط شدن که بعد از گرفتن کمیسیون شانس مجدد دادن و جبران شد. دانشجوی خلبانی هستند که بعد از گذراندن یک دوره پروازی، دوباره به علت مردود شدن در 4 درس اخراج شده. میخواستم ببینم این کار قانونی هستش یا نه؟ آیا برای خلبان برای مشروطی تغییر رسته مگر در نظر نمیگیرند؟

پاسخ ها :

اخراج دانشجوی خلبانی از ارتش مشروطی دانشجو خلبانی دوره آموزش خلبانی خلبانی ارتش اخراج از ارتش خلبانی ارتش