مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک سند ملک مسکونی

درود بر شما.
خانه ما دو طبقه است ولی طبقه اول گود تر از همکف خیابان قرار دارد و حیاط در پشت ساختمان تعیین شده. به این صورت که حیاط و طبقه اول هم سطح هم و پایین تر از همکف خیابان قرار دارند. طبقه دوم همکف خیابان است. سوالم این هست که آیا میتوان سند طبقه همکف را از طبقه زیرین جدا کرد؟ آیا طبقه زیرین زیرزمین محسوب می شود؟

پاسخ ها :

دنا شهرکانی علیزاده

سرکار خانم دنا شهرکانی علیزاده :

با سلام مرجع صالح جهت عملیات تفکیک اداره ثبت است و با توجه به نقشه تفکیکی ملک در صورتی که ملک مذکور دارای سند مالکیت باشد صورت می گیرد.