مشاوره حقوقی رایگان - درباره توقیف ماشین برای مهریه

سلام. خانومم رفته مهریه اش رو گذاشته اجرا. من یک وسیله نیسان دارم که برای ابزار کارم هستش. آیا میتونه ابزار کار من رو توقیف کنه یا نه؟ بعدش یک دونه پراید داشتم که الان فروخته ام به کسی دیگر و رفتیم تعویض پلاک. پلاک هم تعویض شده به نام طرف خورده و پلاک جدید دادن به اسم طرف. میخواستم بدونم الان که پلاک تعویض شده، خانومم میتونه توقیف کنه یا نه؟ ممنون تشکر.

پاسخ ها :

زهرا دادگر

زهرا دادگر :

سلام و عرض ادب
در مورد پراید خیر قابل توقیف نیست .در مورد نیسان در صورت اثبات از جانب شما مبنی بر ابزار کار لازم برای امرار معاش رفع توقیف میگردد. موفق باشید.