مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

با سلام.
معنی جمله زیر چیست؟
در تاریخ 1399/06/12وقت نظارت به لحاظ عدم اعاده پرونده از اظهارنظر، تجدید و برای تاریخ 1399/07/18 تعیین گردید.

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام وقت نظارت دردادگاهها ازاوقاتی هست که دادگاه برای پرونده تعیین میکند تادرآن مدت زمانی کاری راجع به پرونده انجام گیرد مثلا پاسخ استعلام دادگاه ازفلان اداره یاسازمان یا....برگردد که دراینجا دادگاه پرونده رابه قاضی اظهارنظر فرستاده بود تاپاسخش رابدهد تادوباره برگردد به همین دادگاه اولی به این مدت زمان میگن وقت نظارت