مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی تلفنی

با سلام و خسته نباشید. پسر عموی بنده که با آن ها مشکل ارث و میراث داریم، به شماره مادرم زنگ زده و فحش های ناموسی داده و من صدایش را ضبط کردم. آیا میتوانم به خاطر فحش هایی که از صدای ضبط شده اش دارم، از وی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شکایت فحاشی با استناد به صدای ضبط شده شکایت فحاشی با صدای ضبط شده اثبات فحاشی تلفنی فحاشی ناموسی تلفنی اثبات فحاشی فحاشی