مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وام و تعويض ضامن مسكن مهر

با سلام.
بنده خرداد ماه امسال با مراجعه به يكى از املاكى ها، تقاضاى فروش واحد مسكن مهر خود را كردم. املاكى با اجراى نمايش و حقه بازى يكى از كارمندان خودش را كه من نديده بودم به عنوان خريدار معرفى كرد و واحد را به اتفاق اين آقا با قيمت حداقل به صورت وكالتى از چنگ من در آوردند. به شهادت مدير ساختمان چند روز بعد همين ملک را با صد و بيست ميليون اضافه قيمت براى فروش گذاشتند. در زمان نوشتن مبايعه نامه من تقاضا كردم موضوع وام ٤٨ ميليونى و ضامن نوشته شود كه فقط ذكر شده خريدار متعهد ميشود اقساط را پرداخت كند و گفتند ظرف چند هفته انتقال وام صورت ميگيره.(به صورت شفاهى) بيشتر از سه ماه از اين قضيه ميگذره و حاضر نيستند سند را منتقل کنند و ضامن را عوض كنند. بار آخر هم به من گفتند ضامن نداريم برو شكايت كن. تكليف من چيه؟

پاسخ ها :

عدم انتقال وام مسکن مهر توسط خریدار عدم انتقال وام مسکن مهر انتقال وام مسکن تعویض ضامن وام مسکن تعویض ضامن وام وام مسکن مهر خرید و فروش مسکن مهر مسکن مهر