مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

تصادفی در سال1397 اتفاق افتاده و در ان تصادف خانومی مجرد فوت گردید و در سال 1399 دادگاه تجدیدنظر استان تهران دیه زن نصف مرد معین و حکم قطعیت یافت .. ایا میتوانند بدون توجه به قانون و اینکه دیه زن نصف مرد تعیین شده و قطعیت یافته را بیمه دیه کامل همانند مرد بدون توجه به رای صادره پرداخت نماید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله طبق قانون از صندوق تامین خسارات بدنی مابه التفاوت پرداخت میشود