تخفیف مجازات بستگی به احراز شرایط ماده ۱۸ و ۳۷ و ۳۸ قانون مجازات اسلامی با التفات به قانون کاهش مجازات حبس مصوب ۱۳۹۹ است
با سلام چنانچه رای قطعی نشده تسلیم ب حکم بزنید ک یک چهارم کسر گردد سپس اگر مابقی تبدیل ب جزای نقدی نشد درخواست پابند الکترونیکی نمایید
با درود چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است و بهتر است به فکر بهره مندی از نهادهای ارفاقی همچو پابند الکترونیکی و آزادی مشروط باشید.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.