مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی ملک مشاع

با سلام
ملکی به موجب سند شماره...برای کارمندان اداره ای خریداری شده و در اداره ثبت به نام هر یک از مالکین، سند مالکیت مشاعی صادر گردیده ، و به مدیر هیئت نمایندگان وکالت کاری داده ایم تا پیگیر تفکیک زمین ها شده و به اعضا تحویل دهند ولی متاسفانه در حین انجام کار تفکیک متوجه شدیم اشخاصی بدون اذن و اجازه اعضا بخشی از پلاک ثبتی مذکور را در تصرف غاصبانه خود گرفته و از تحویل آن امتناع می نماید که با شکایت نمایندگان مستند به مواد 308 و 311 قانون مدنی صدور حکم به رفع تصرف عدوانی و قلع و قمع بنای بدون مجوز متصرفین صادر گردید ولی متاسفانه با لایحه متصرفین به دادگاه مبنی بر کار آفرینی دادگاه حکم به مصالحه داد و علیرغم مخالفت اعضا با مصالحه تا کنون دادگاه با گذشت 7 ماه حکمی صادر نکرده و اعضا بلا تکلیفند چگونه می تو انیم طرح شکایت مجدد داشته باشیم؟ آیا اعضا خودشان می تو انند تک تک شکایت کنند؟ کیفری یا حقوقی؟ با تشکراز راهنمایی دادراه

پاسخ ها :

تصرف عدوانی ملک مشاع تصرف عدوانی حکم به مصالحه در دادگاه قلع و قمع بنا