مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی ملک مشاع و ساخت بنا در ملک غیر قابل افراز

باسلام و خسته نباشید. بنده 3/5سهم از 48سهم یک ملک مشاعی کشاورزی زراعی را خریداری نموده ام و برابر دستور اداره ثبت ملک غیر قابل افراز می‌باشد و یکی از شرکای مشاعی قبل خرید بنده بدون اجازه سایر شرکا اقدام به ساخت بنا و ویلا نموده اون هم بدون مجوز در سال 88به تازگی بنده متوجه شدم ایشان خانه باغ قدیمی موجود در ملک را به راضی نشان داده و مجوز ترمیم بنا گرفته بدون جابجایی و با این برک از شهرداری منطقه با نقشه و رانت پروانه گرفته و با 36 متر فاصله اقدام به ساخت بنا با زیربنای 1250متر مربع نموده
الان هم جهاد و اراضی هم شهرداری اعلام میکنن کلا خلاف صورت گرفته و به علت مرور زمان نمی‌تونیم تخریب کنیم شما برید شکایت رفع تصرف عدوانی ملک مشاع حقوقی بدید ممنون میشم من مساعدت و راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

بهتر است به وکیل مراجعه کنید که نیاز به بررسی بیشتر دارد و اگر هم جوابی به ان داده شود اجمالی خواهد بود که به زعم بنده بعید است کارکشای مشکل شما باشد.

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

با کلیه مستندات خود به وکیل دادگستری مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر در اراضی مزروعی ، بدون اخذ اجازه از اداره جهاد ، ساختمان ساخته شود جرم تغییر کاربری غیر مجاز محسوب میشود ولی این جرم بعد از
گذشت چند سال ، مشمول مرور زمان خواهد شد

و امکان اقامه دعوای رفع تصرف عدوانی وجود خواهد داشت ولی شما باید اثبات نمایید که ملک سابقا در تصرف شما بوده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر و تحت مطالعه قرار گرفتن مدارک و مستندات مربوطه است.

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

اگر سند دارید برای فروش قسمتی از زمین نیاز به افراز از طریق اداره ثبت است. اگر ملک قابل تقسیم نباشد می‌توانید سهم خود را از 6 دانگ به شخص دیگر واگذار کنید که در اینصورت شریک شما هستند و می‌تواتید بین خودتون یک تقسیم نامه رسمی تهیه بکنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دعوای رفع تصرف عدوانی هم نیازمند شرایطیست که باید بررسی شود اگر هدفتان استفاده نکردن شریک باشد میتوانید خلع ید مشاعی دهید و بعد نسبت به عدم کسب رضایت ایشان در تصرف مال مشاع اقدام مناسب انجام دهید