مشاوره حقوقی رایگان - شارژ آپارتمان

سلام من 1نفر در کوچکترین واحد ساختمان ساکنم. اول سال مدیریت قرارداد شارژ ساختمان مبلغ 110هزار تومان ارائه کرد و امضا کردیم بعد از 2،3 ماه شفاها اعلام شد که خرج و مخارج بالا رفته و شارژ 120هزار تومان شد. 2ماه بعد به همان دلیل و درخواست حقوق بیشتر سرایدار شارژ 150هزار تومان شد و اینکه باز هم شارژ اضافه خواهد شد! درحالیکه حقوق کارمند یا بازنشسته در طول سال ثابت است و در تورم اقتصادی و گرانی ثابت است.
آیا این نحوه تعیین شارژ قانونی است؟
باتشکر

پاسخ ها :

حامد عباسي

جناب آقای حامد عباسي :

باسلام قراردادها معمولا یکساله می باشند به مدت قراداد نگاه کنید