مشاوره حقوقی رایگان - ماده 5 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس

با سلام
در تبصره 3 ماده 5 قانون تشدید اشاره شده است که در مورد اختلاس اگر پیش از صدور کیفرخواست تمام وجه مسترد شود حکم حبس تعلیق و جزای نقدی نیز معاف میشود. آیا این موضوع در خصوص ارتشا نیز صادق است؟

پاسخ ها :

تعلیق حکم حبس ارتشا در صورت استرداد وجه تعلیق حبس ارتشا ارتشا تبصره 3 ماده ماده 5 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس تعلیق حبس معافیت از جزای نقدی