مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

با سلام بنده از شخصی تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کردم به صورت غیابی در دادگاه محکوم شد و پرونده به اجرای احکام رفت و در این دو سال کلاهبردار فراری و خارج از دسترس بود.
امروز برام پیام اومد با یه شماره پرونده جدید که با شماره پرونده قبلی بایگانی شده. متوجه شدم انگار شخص کلاهبردار درخواست واخواهی نموده
دوباره از دادگاه به اجرای احکام نامه فرستادن که پرونده رو بگردونن و در روند پرونده عبارت زیر آمده:

18-پرونده با علت طرح رسيدگي به واخواهي نسبت به اتهام كلاهبرداري در تاریخ 1399/06/22 مجددا ثبت گردید
19-نامه صادره به شماره ............. مورخ 1399/06/22 با موضوع «مطالبه پرونده از اجراي احكام» و گیرنده «شعبه 3 اجراي احكام كيفري دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 12 تهران» ثبت گردید
20-در تاریخ 1399/06/22 وقت نظارت به لحاظ با توجه به انجام اقدام مورد نظر، وقت تعيين شده ابطال شد. تجدید و برای تاریخ 1399/07/28 تعیین گردید

سوالم اینه آیا واخواهی متهم مورد پذیرش قرار گرفته که دادگاه درخواست پرونده رو کرده؟
آیا نباید دلیل قانع کننده ای برای اینکه چرا در جلسات دادگاه نیومده و دو ساله خودشو نشون نمیده بیاره؟
من چطوری از حقم دفاع کنم تا این آقا الکی خودش رو تبرئه نکنه چه زمانی من حق دارم در حاضر بشم و دفاع کنم از حکم و حقم تا کلاهبردار خودشو تبرئه نکنه؟

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام . بله ظاهراً اصل واخواهی پذیرفته شده است اما این به معنای تبرئه ایشان نیست . مجدداً وقت رسیدگی تعیین و در سامانه به شما ابلاغ می شود.