مشاوره حقوقی رایگان - ترک بدون اجازه مداوم منزل توسط خانم

دو فرزند 7 ساله و 3 ساله دارم. همسرم 4 سال پیش به من خیانت کرد و بخاطر فرزندمان او را بخشیدم و از او تعهد دستنویس گرفتم که نوع پوشش و دوستانش را اصلاح کند و من ‌بعد پوشش و دوستانش به تایید من باشد. و در انتهای تعهدنامه ذکر شده اگر به تعهداتش عمل نکرد من میتوانم تقاضای طلاق کنم و حضانت فرزندمان با من باشد (آن زمان یک فرزند داشتیم).
اکنون بعد از چهار سال همچنان بخاطر رفیق بازی و نوع پوشش همسرم باهم اختلاف داریم و هربار از او خواستم پوشش‌اش را درست کند یا رفیق بازی اش را کمتر کند سر و صدا راه انداخته و میگوید «همینه که هست نمیخوای طلاقم بده». اکنون بحث ما به جای باریک کشیده و قصد جدایی داریم. همسرم از لج من بدون اجازه و حتی اطلاع من منزل را ترک میکند و خانه دوستانش یا تفریح و بیرون شهر میرود و گاهی تا دیر وقت طول میکشد. به او متذکر شدم که بدون اجازه من حق ترک منزل را نداری و هرجا میخواهی بروی با خودم برو. از آن روز برادر بزرگش به خانه ما آمده تا نتوانم خواهرش را محدود کنم و باهم بیرون میروند.
چکاری میتوانم انجام دهم؟ آیا میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

حق طلاق دارید استفاده کنید