مشاوره حقوقی رایگان - دعوت به تمکین و برگشت به منزل

با سلام
بنده همسرم مدت 6 ماه هست که منزل رو ترک کرده و در خانه پدرش به همراه فرزند دختر هست ساله من زندگی میکند و البته ایشون 5 ماه قبل از ترک منزل هم تمکین نمیکردند ... البته بنده به جهت از دست دادن شغل خود شرایط زندگی م مثل سابق نبود ولی بد هم نبود ... که ایشون با به وجود آمدن مشکلات خانه را ترک کردند و در این مدت 6 ماهه هر چقدر که بنده و پدرشان با ایشون صحبت کردیم که شرایط داره درست میشه برگرد و ادامه زندگی رو داشته باشیم ولی متاسفانه هیچ تاثیری نداشته و اینکه بنده در اسفند 99 هم ابلاغیه دعوت به تمکین و برگشت داده بودم خدمتشون ... حال با این شرایط لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم که ایشون دوباره برگردند به زندگی لطفا کمکم کنید . ممنون

پاسخ ها :

مریم مهدوی

مریم مهدوی :

گرفتن حکم نسوز که عدم تمکین فقط به شما کمک می کنه که از زمان صدور حکم نسوز نفقه زوجه را نپردازید و بعد از آن دادخواست ازدواج مجدد هم می توانید بدهید

محمدمجید قاسمی

محمدمجید قاسمی :

سلام
دادخواست الزام به تمکین علیه همسرتان طرح کنید

حمید رضا هادی پور امیر حاجلو

جناب آقای حمید رضا هادی پور امیر حاجلو :

با سلام. با استناد به اظهارنامه تمکین، دادخواست الزام به تمیکن مطرح نمایید