مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام،زنی هستم 24ساله یه پسر3ساله دارم میخوام از همسرم جدا بشم چون واقعا دیگه نمیتونم باهاش کنار بیام اما مهریمو میخوام بگیرم برای همین میخوام فقط اول درخواست مهریه بدم بعد از درخواست دادن توسط وکیل و اینکه وکالت بدم بهشون میتونم خانه همسرمو ترک کنم؟

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، درخواست مهریه و ترک منزل دو مقوله جداست و تعارضی با یکدیگر ندارند. و نکته دیگر اینکه درخواست مهریه به شما جواز ترک منزل مشترک را نمیدهد. حتما حضوری با وکیل مشورت فرمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق به درخواست زن بلحاظ عسروحرج شرایط دارد بهتراست که شما تاقبل از حکم طلاق منزل شوهرراترک نکنید