مشاوره حقوقی رایگان - همسرم همزمان درخواست نفقه مهریه حضانت کرده است چه باید کرد؟

سلام همسرم به علت عدم قبولی من در آزمون آیلتس و عدم خروج و مهاجرت به کانادا منزل را ترک کرده است و پس از گذشت حدود یکماه درخواست نفقه مهریه حضانت کرده و یک مورد پلیس 11 0که بحث داشتیم را بدون حضور من پس از ترک منزل ضمیمه کرده و پیامها را ضمیمه کرده و با توجه به اینکه ایشان همواره قهر بودند و رابطه نداشتیم من پیامکی رابطه داشتم که احتمالا از این هم استفاده کرده باشند سه مورد نامه الکترونیکی آمده که برای نفقه چون دو نفر نبودیم ارجاع شده و حالا من با تمام اصرار و وساطت و حتی بخشش اموال و حضانت دادن در صورت برگشت به زندگی ایشان قبول نکردند و جلسه مشاوره حضانت زنگ زدند از طرفی من کارهم بعلت مشکلات ایشان بیکار شدم خواهش دارم کمکم کنید من هزینه کافی برای جلسات سنگین مشاوره ندارم و ایا جلسات مشاوره دادگاه برای حضانت و غیره هزینه دارد؟ من بارها تاکید به برگشت دادم خانواده ایشان همکاری نمی کنند برزخی شده دوتا بچه پسر 5و8ساله داریم

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام درصورتیکه همسرتون بی دلیل منزل رو ترک کردند دادخواست تمکین بدهید اگر عدم تمکین ایشون ثابت بشه نفقه ای بهشون تعلق نمیگیره پسر زیر 7 سال حصانتش بامادر و بالای 8 سال با شماست

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

حضور در جلسات اگر به درخواست شما نباشد الزامی نیست. نهایتا دادگاه برایتان ابلاغ خواهد فرستاد.