مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت زندانی با سند شراکتی

با عرض سلام ؛؛ من و برادرم مالک ملکی به شراکت هستیم ؛ به تازگی متوجه شدم که برادرم بدون اطلاع من چند بار ضمانت زندانی در ازای دریافت وجه میکند ؛؛ سوالم اینه که آیا این کار از لحاظ قانونی مشکلی نداره ؟ اگه داره من چیکار باید بکنم در حالیکه بزودی قصد فروش و جابجایی دارم اما با سندی که بازداشت هست حتما به مشکل خواهیم خورد. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ؛؛؛ با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

ضمن عرض ادب و احترام خدمت استاد گرامی ، استنباط من از فرمایش مختصر ولی پرمغزتان این است که قابل پیگیری میباشد ؛؛؛
ممنون بابت وقتی که گذاشتید

ضمانت زندانی با سند مشاع سند ضمانت زندانی سند مشاع سند وثیقه زندانی ضمانت زندانی سند ضمانت