مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سهم الارث

سلام، خسته نباشید.
در مورد واگذاری سهم الارث سوالی داشتم. اگر بعضی از وراث بخواهند سهم الارث خود را به یکی دیگر از وراث قبل از فروش، واگذار کنند. باید چه وکالت نامه ای تنظیم کنند و چه مدارکی برای این کار لازم است؟ آیا وراث دیگری که از این مسئله ناراضی باشند، می توانند از حق شفعه استفاده کنند یا خیر؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام با داشتن گواهی حصر وراثت امکان تنظیم صلح یا هبه را دارید...حق شفعه در اموال غیرمنقول میان دو شریک جاریست.