مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو مستثنیات دین

ضمن عرض سلام.
بنده یک چک برگشتی دارم که طلبکار خودرو نیسان من را چند ماه پیش توقیف کرد. من با توجه به مدارک لازم در دادگاه قاضی آن را جزء مستثنیات دین قبول کرد و حکم آزادی ماشین رو داد.
ولی دوباره حکم توقیف نیسان را گرفته با این که جزء مستثنیات دین قبول شده.
راهنمایی میکنید که باید چکار کنم؟ آیا راهی برای آزادی مجدد خودرو نیسان وجود دارد؟
با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

خودرو جز مستثنیات دین نیست مگراینکه ثابت کنید تنها وسیله کار وامرارمعاش شماست