مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در پارکینگ اختصاصی

سلام. پارکینگ شخصی بنده در کنار ورودی راه پله قرار گرفته که دو طرف راه پله را دیوار کشیدند و درب گذاشتند. دربی که سمت پارکینگ بنده هست رو به پارکینگ باز میشود و مزاحمت ایجاد می کند و من به خاطر این که درب ‌موقع باز شدن، به ماشین من نخوره باید ماشین را کاملا آن طرف تر پارک کنم تا به ماشین نخوره. ولی درب اون طرف به داخل راهرو باز میشه و من هر چی میگم اون درب رو باز کنید این در را ببندید، گوش نمیدهند و اذیت میکنند. من باید چکار کنم؟ خسته شدم دیگه.

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . شما میتوانید دادخواست مزاحمت و ممانعت از حق در دفاتر خدمات قضائی ثبت کنید و همچنین پیش از ثبت دادخواست می توانید از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل با نظر کارشناس دهید بعد از ثبت به شعبه بروید هزینه کارشناسی را واریز و فیش را به شعبه دهید و با کار شناس تماس بگیرید و نظری کارشناسی صادر شود که آیا این مورد از موارد مزاحمت نسبت به حق پارک شما هست یا نه و بعد دادخواست مزاحمت دهید/