مشاوره حقوقی رایگان - چک سرقتی. خیانت در امانت

سلام. پیمانکاری هستم که با یکی از بستگانم بعنوان شریک شروع بکار کردیم. مهر و سربرگ شرکت رو در اختیارش گذاشتم. زمانیکه پول میگرفتم به حسابش واریز میکردم که مصالح خرید کند و دستمزد نیرو ها رو پرداخت کند و سهم خودش رو بردارد. و از طرفی نامبرده دو جلد دسته چک شرکت رو به سرقت می بره و از دو فقره چکها سوء استفاده میکنه که یکی رو وصول میکنه و دیگری رو برگشت میزنه و حسابهای مرا مسدود میکنه) (چکها مجهول بودند) ضمن اینکه مشخص نشده که طلب دارد یا نه. سوال: چنانچه نامبرده طلب داشته باشه میتواند چک مجهول رو جعل کند و آنرا وصول کند؟ لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

مهراد  كرمي زاده

مهراد كرمي زاده :

درود بله میتواند چون چک سند تجاری هست ولی اگه خودش امضا کرده میتونید به جرم سرقت وجعل امضا وسوئ استفاده از سند مجعول شاکیش بشید