مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام. دیه من چقدر می شود؟ ممنون.
1. هشتاد صدم از دیه کامل بابت شکافی که بر اثر جراحت بخیه شده وسیع پیشانی از قدام فرق سر تا ابروی چپ، ایجاد شده. 2. هشتاد صدم از دیه کامل بابت شکافی که بر اثر جراحت وسیع بخیه شده سمت راست بینی که تا یک دوم کل مساحت آن امتداد داشته. 3.بیست و پنج صدم درصد از دیه کامل بابت ارش تورم زیر چشم راست.

پاسخ ها :

محاسبه دیه جراحت بخیه شده پیشانی محاسبه دیه جراحت بخیه شده بینی محاسبه دیه ارش تورم زیر چشم بیست و پنج صدم درصد از دیه کامل هشتاد صدم درصد از دیه کامل محاسبه دیه دیه