مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خودرو در تصادف

با سلام. من با پراید مدل 99 تصادف کردم و مقصر بودم. حالا زیان دیده درخواست کارشناس کرده و کارشناس 8 میلیون خسارت و 9 میلیون افت قیمت زده. ‌درخواست تامین خواسته داده 17000000میلیون و 10روز مهلت اعتراض دارم. چرا مگر 8 میلیون نباید از بیمه ثالث بگیره؟ چطور می‌توانم برای 8 میلیون اعتراض بزنم؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

به همان شعبه مراجعه واعتراض کنید ضمنا بیمه باید تقبل کند ودرصورت داشتن بیمه بدنه میتونه افت قیمت درخواست کند بازهم اگرسوالی بودتماس بگیرید