مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام خسته نباشید ، دیروز اس ام اس بد حجابی اومد ساعت 6 عصر که تعهد بده 5 تا 10 روز بعد امروز 6 صبح یه اس ام اس اومد که خودرو شما در سامانه پلیس قرار گرفته توقیف میشه
الان چیکار کنم من که بار اول بود 24 ساعت نگذشته چرا اس ام اس دوم اومد
خودرو توقیف میشه؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما به مرجعی که مشخص شده مراجعه کنید و با تعهد نسبت به رفع توقیف اقدام نمایید.