مشاوره حقوقی رایگان - سابقه حضور در جبهه

اینجانب از سال 59 الی 61 خدمت سربازی خود را در لشکر 81 زرهی کرمانشاه و در منطقه جنگی انجام داده ام . اما 3 ماه آخر خدمت را در تهران انجام دادم. لذا کارت های پایان خدمت من در تهران صادر شده است. متاسفانه در طی این سالها نه محل خدمت من در تهران پاسخگوی من بوده و نه محل خدمتم در لشکر 81 زرهی کرمانشاه.
من چگونه و از کجا می توانم سابقه خدمتم را پیدا کنم . جمعا 23 ماه در جبهه خدمت نظام وظیفه خود را انجام دادم. اگر از وکلای زیر نظر شما کسی می تواند در این زمینه پیگیری و اقدام کنند معرفی بفرمایید تا اقدام کنم .

پاسخ ها :

پرسشگر :

با تشکر . با توجه به مشغله کاری آیا از طریق وکیل و ارسال مدارک به وکیل مورد تایید شما در کرمانشاه امکان پیگیری هست؟ هزینه پیگیری و وکالت را اینجانب تقبل میکنم .
در صورت امکان زحمت بکشید وکیل مطمینی معرفی نمایید تا تماس بگیرم برای عقد قرارداد وکالت.

پیگیری سابقه جبهه سابقه جبهه جبهه