مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه پیش از موعد مستاجر توسط موجر

سلام. جانباز 50 ساله متاهل هستم که 3 سال قبل منزلی را اجاره کردم و بعد از آن هم دو سال دیگر با توافق و رضایت کامل و امضای صاحبخانه و افزایش بهای اجاره، مجددا تمدید و نشستم. اما حالا یکسره تهدید میکند که قبلا ارزان داده ام باید تخلیه کنی. کرونا هم قابل قبولم نیست و 10 مهر پایان وقت یک ساله اجاره را قبول ندارد و میگوید 25 شهریور تخلیه نکنی، شکایت میکنم و بلافاصله حکم تخلیه میگیرم. در دادگستری آشنا دارم و تمام موارد و راه های مربوطه را آشنا هستم. با مامور و حکم تخلیه وسایل منزلت را در خیابان میریزم و تمام هزینه های دادگاه و خسارات مربوطه را هم ازت میگیرم. علت را نیز هرگز یک پاسخ نداده. با این که سه واحد در این جا دارد و خودش هم در محله دیگر ساختمانی دارد که ساکن است، ماشین شاسی بلند و بازنشستگی آموزش و پرورش و کلاس خصوص به اصطلاح مشاوره در همکف ساختمان هم دارد و منبع درآمد دیگری هم از این راه دارد. خوشبختانه من به هیچ کدام چشم داشت و حسادتی ندارم. مشکل تهدید و ارعاب و بی حرمتی با پیامک است که یک بار میگوید لازم دارم، یک بار میگوید برادرزاده ام را میاورم، یک بار میگوید نرخ خیلی گران و بالا رفته، یک بار میگوید از سال قبل به تو ارزان داده ام، یک بار میگوید به تو نمیدهم، یک بار میگوید قدردان ارزان دادن سال قبل نبودی و تشکر نکردی. یکسره پیامک های تهدید آمیز ارسال میکند و بخشنامه تمدید یک سال دیگر اجاره نامه ها و افزایش 20 درصدی برای شهرستان را قبول ندارد. تعادل رفتاری و گفتاری هم ندارد. استدعا دارم راه حل مناسب و قانونی به من ارائه بدهید تا در این سن و عیال وار و جانباز از کار افتاده آبرویم را بیشتر از این نبرد.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

قانونا پس از اتمام قرارداد در صورتی که نیاز شخصی داشته باشند میتوانندتخلیه شما را بخواهند