مشاوره حقوقی رایگان - پیامک جعلی

سلام من سیم‌کارتم تویه گوشی بوده و بدون اینکه من در جریان باشم از سیم کارت من به چند نفر پیامک تهدید امیز ارسال شده و الان دچار مشکل شدم چطور میتونم ثابت کنم این موضوع رو همین اتفاق در برنامه های اجتماعی هم با شماره تلفن و نام بنده اتفاق اقتاده چه راهی پیشنهاد میکنید تا بتونم بهشون بفهمونم که کار من نبوده و یه ادم عاقل هیچوقت با شماره و برنامه های اجتماعیه خودش مزاحمت ایجاد نمیکنه و یا کسی رو تهدید نمیکنه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما باید شاهد مبنی بر ادعای خود داشته باشید درغیر اینصورت تمام ادله و مدارک برعلیه شماست