مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیج دعا نویسی

سلام من از یه پیج دعا نویسی شکایت دارم قرار بود برام کاری انجام بدن الانم جدا از مبلغی که براشون واریز کردم هرروز یه مبلغ دیگه رو درخواست میکنن
درخواست پولمو کردن میگین پست نمیدیم یا باید اون مبلغی که میگم رو بدین یا باید فاتحه پولتون رو بخونید من میخوام پولمو پس بگیرم واریزها روهم دارم باید چه کاری انجام بدم

پاسخ ها :

شکایت از پیج دعانویسی پس گرفتن پول از دعانویس کلاهبرداری با دعانویسی دعانویسی کلاهبرداری