درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال پدر سالمند به پسر

سلام. پدری 84 ساله دارم که سواد خواندن و نوشتن ندارد. ولی با رضایت باغی در روستا(بدون سند) با قرارداد به من یا همسر من می‌فروشد. ولی در این معامله بقیه وراث رضایت ندارند و امضا نمی‌کنند. (چهار برادر و یک خواهر) آیا وراث بعد از فوت می‌توانند ادعای مال کنند؟

پاسخ ها

در صورت صحت عقد و اثبات قصد واقعی فروش، وراث پس از فوت نمی‌توانند مالکیت را به استناد ارث زیر سؤال ببرند.با این حال، به دلیل نبود سند رسمی و مخالفت سایر وراث، احتمال طرح دعوا و ادعای صوری بودن معامله وجود دارد.

با سلام

اگر پدرتان به صورت قانونی بفروشد و این معامله با رضایت پدرتان باشد و فروشنده سلامت عقل و روان داشته باشد معتبر است و چون بی سواد است بهتر است دو نفر شاهد نیز قرارداد را امضاء کنند.

به دلیل نبود سند رسمی و مخالفت سایر وراث، احتمال طرح دعوا و ادعای صوری بودن معامله وجود دارد.

سلام خیر اگر قرارداد مبایعه نامه به صورت دقیق تنظیم شده باشد انتقال گیرنده مالک ملک مورد معامله محسوب خواهد شد مگر  حجر پدر در دادگاه احراز و اثبات گردد  

شما می توانید برای پدر گواهی سلامت اخذ نمایید 

تحت شرایطی بله، ادعای حجر

باسلام با توجه به قانون جدید اگر بنگاه املاک و دفتر اسناد رسمی باشد مشکلی نخواهد بود

سلام درست است که پدر، سواد خواندن و نوشتن ندارد اما اگر دارای عقل معیشتی باشد و بیماری روحی که در قصد و رضایت او در معامله تأثیر بگذارد، نداشته باشد، معامله به انجام رسیده، صحیح و درست است و وراث بعداً نمی‌توانند ادعای مؤثری داشته باشند‌. بهتر است برای انعقاد قرارداد به یکی از دفاتر اسناد رسمی محل سکونت خویش به همراه پدر مراجعه داشته باشید.

بلی قطعا 

تحت شرایطی بله

سوالات مرتبط

وکلای متخصص