مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به گواه نامه و سرباز فراری

سلام وقتتون بخیر
من 4 سالی هست فراری هستم و خواستم بپرسم اگر بخواهم اقدام به گواهینامه کنم مشکلی پیش نمیاد و کارت گواهینامه برام صادر میشه ؟
از مرکز اموزش رانندگی پرسیدم گفت مشکلی نیست و به راحتی میتونین گواهی نامه بگیرید

پاسخ ها :

پرسشگر :

بعد گرفتن گواهینامه اگر پلیس راهور یا پلیسراه جریمه کنه بنده رو بخاطر فرار از خدمت تو این مسائل مشکلی پیش نمیاد ؟

دریافت گواهینامه رانندگی در صورت فرار از خدمت سربازی شرایط دریافت گواهینامه رانندگی گواهینامه رانندگی فرار از خدمت سربازی سرباز فراری