در صورت توافق و تعهدات طرفین شکایت اوبی اساس است
اگر ملک را در زمان انقضا ویا قبل ان تخلیه نموده ایید وبه اطلاع مالک رسانیده شده قابلیت اخذ اجرت المثل ندارد
با سلام
اگر مدت قرارداد اجاره تمام شده اگر تمدید نکرده باشید می تواند دادخواست تخلیه بدهد بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید
دفاع شود مطابق قرارداد به شما اعلام نکرده است تخلیه کنید
درود، نیازمند بررسی متن قرارداد است
اگر تمدید قرارداد بهصورت کتبی یا شفاهی انجام نشده و مالک بدون رضایت شما اجرتالمثل خواسته، باید اثبات کنید که تصرف شما با اجازه و پرداخت اجاره بوده؛ در این صورت، اجرتالمثل قابل مطالبه نیست. پیشنهاد میکنم لایحه دفاعیه با استناد به توافق و پرداخت اجاره تنظیم کنید تا دادگاه دعوی را رد کند.
سلام اثبات کنید تمدید شده
شکایت نیاز به ادله دارد لذا اصل بر صحت قرارداد است
سلام اگر مازاد بر قرارداد اجاره در عین مستأجره سکونت داشته باشید، اجرتالمثل ایام تصرف به موجر تعلق خواهد گرفت.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.