مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

با سلام. بنده ضامن پدر بزرگم شده. برای وام مسکن روستایی بنیاد مسکن. و ایشان به رحمته خدا رفته. و بنده حاضرم قسطها شو پرداخت کنم. ولی بانک میگه باید کل مبلغ که 25میلیون یک جا پرداخت کنی .. و من کارگر هستم. در حال حاضرم دارم قسط بانک دیگری رو هم پرداخت میکنم.. و توان پرداخت یک جا رو ندارم ... لطف راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورت اقدام قضایی بانک میتوانید دادخواست اعسار و تقاضای تقسیط بدهید