مشاوره حقوقی رایگان - غیبت به خاطر شورا پزشکی معافیت

با سلام بنده در تاریخ 27 خرداد توسط شورا پزشکی معاف شدم و 45 روز بهم استراحت دادن، بعد از 45 روز برای دریافت برگه اصلی به شورای عالی رفتم و تا امروز کارم انجام نشده
سوالم اینه بعد از این دوره 45 روزه من به پادگان نرفتم تا کارامو انجام بدم ایا بعد از قطعی شدن حکم معافیت برام اضافه خدمت رد میشه؟؟

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
اگر معاف پزشکی باشید فقط برای تسویه حساب به پادگان می روید و اضافه خدمت معنی ندارد آموزش هم منتفی می‌شود ولی اگر شورای عالی پزشکی برای شما معاف از رزم در نظر بگیرند تمامی ایام و غیبت شما شما اضافه خدمت خواهد خورد من هم بعید می دانم که به خدمت برگردید و احتمال زیاد معاف کامل خواهید شد موفق باشی