مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ بیمه عمر

پدرم بازنشسته 30ساله ارتش بود و 9سال هم خط مقدم جبهه بود و 4سال آخر عمرش را یک بیماری خاص به اسم als گرفت و در تاریخ 99/1/11 فوت کردند فقط میخوام بدونم مبلغ بیمه عمر پدر چقدر است با تشکر شرمنده در ضمن میخوام بدونم مبلغ که ارتش گفته اگه ناحق باشه به فکر کارای قانونی بیافتم

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

بایدازاداره بازنشستگی ارتش مبلغ بیمه راجویاشویدومطمئن باشید بیمه ارتش خصوصی نیست وکاملا مطابق قانون پرداخت میشود