مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج برا دختر غیر باکره

سلام من یه دختر 20 ساله هستم که یک پسر 29 ساله 4 ساله خواستگارمه و همدیگه را دوس داریم ولی خانوادم به خاطر حرف مردم و سن من اجازه ازدواج نمیدهد این پسر از نظر مالی وضعیت خوبی دارد و باهم تفاهم داریم باهم رابطه نامشروع داشتیم چون مطمئن بودیم بهم میرسیم ولی حالا هیچ راهی برامون نمونده واقعا میشود یک گواهی گرفت برای پرده و باهم بریم عقد کنیم این گواهی را باید کجا گرفت و چقدر طول میکشه و میخام اصلا خانوادم متوجه نشون چون اصلا منطق ندارن و یه بلایی سرم میارن
میخام بدونم برای گرفتن گواهی عدم باکرگی باید حتما نامه از دادگاه داشته باشم و بعد به پزشکی قانونی مراجعه کنم و زمانی که گواهی را گرفتم باید دوباره به دادگاه مراجعه کنم و اجازه ازدواج بگیرم
یا راه آسون تری هم هست که نخاهیم این مسیر را طی کنیم چقدر طول میکشد
بدون دادگاه رفتن هم میشود گواهی گرفت از پزشکی قانونی و بعد از آن به محضر مراجعه کنیم

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ضمن عرض سلام شما نیاز به گواهی باکره یا غیر باکره بودن ندارید بهزاد در جهت ثبت عقد نکاح به همراه مرد مورد علاقه خودتان به دفتر ازدواج مراجعه کنید و به دفترخانه اعلام نمایید به دوشیزه نمیباشید و لذا برای ثبت عقد نکاح احتیاج به هیچ گونه اقدام قضایی و یا ثبتی ندارید برای توضیحات بیشتر در صورت تمایل تماس بگیرید