بستگی به اختیار طرفین مطابق ماده 10 قانون مدنی و التفات به قانون صدور چک است
بادرود، پرسشگر ارجمند، نخست، تنظیم توافقنامه کتبی، امری ضروری و اجتنابناپذیر است. در این توافقنامه، باید مبلغ پرداختی، شماره چکهای پرداختی و چک ضمانت مسترد شده به طور دقیق قید گردد. همچنین، تصریح شود که این مبلغ، بابت کدام چک پرداخت شده و با استرداد چک ضمانت، چه میزان از بدهی شما تسویه شده است. ثانیا، در توافقنامه، حتماً قید نمایید که چک 500 میلیون تومانی به دلیل عدم دسترسی طلبکار به آن، مسترد نگردیده، اما با پرداخت این مبلغ، مسئولیت شما در قبال آن چک نیز منتفی گردیده است. همچنین، مشخصات چک 100 میلیون تومانی که قرار است به عنوان الباقی بدهی پرداخت نمایید، به طور کامل در توافقنامه ذکر شود. ثالثا، پس از تنظیم توافقنامه، حتماً از طلبکار بخواهید که ذیل آن را امضاء نموده و اثر انگشت خود را نیز درج نماید. همچنین، دو نفر شاهد معتمد نیز توافقنامه را امضاء نمایند تا در صورت بروز هرگونه اختلاف در آینده، بتوانید به این توافقنامه استناد نمایید.
سلام بله
سلام حتماً به همراه آن فرد، به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه بشود و در این خصوص، اقرارنامه تنظیم بگردد تا فردا روزی، اِشکال قانونی بوجود نیاید.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.