مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق از پدر

سلام من دختر 19 ساله ای هستم که پدر مشکلات روانی دارد و مادرم قصد جدایی از او را دارد امکان گرفتن تمام حقوق از جمله اجازه در کارهای مختلف را چه گونه دارم؟ از جمله مهاجرت
و بعد از طلاق پدرم موظف به پول دادن به من بنده هست یا خیر؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پس از 18 سال نیازی به اجازه پدر جهت خروج از کشور را ندارید.پدرتان تا زمان ازدواج در صورتی که شاغل نباشید موظف به پرداخت نفقه می باشند و درصورت عدم پرداخت میتوانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید