مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام وقت بخیر
دختری 23ساله هستم دو فرزندیم خواهر نوجوان دارم شاغل نیستیم. پدرم با وجود اینکه اوضاع خوبی داره ملک و املاک و جز درامد شغلش حقوق بازنشستگی و اجاره های املاکش رو میگیره شدیدا خسیسه چندساله حتی یک ریال پول به ما و مادرمون نمیده خودش در حد خورد و خوراک واسه خونه خرید میکنه هیچ درکی از سایر هزینه ها و لباس و... نداره
ما باید چیکار کنیم؟ شدیدا به راهنمایی نیاز داریم میترسیم قانونی اقدام کنیم بیشتر اذیتمون کنه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بجز راه قانونی راه دیگری متصور نیست