حکم دوباره صادر شده؟ اگر منظورتان فقط دادخواست واخواهی است و نه محکومیت شما در واخواهی ؛ می توانید یک لایحه دفاعیه از طریق همین گزینه سبز رنگ پایین نام بنده (مشاوره تلفنی)درخواست بدهید
سلام اگر در دادنامه به غیابی بودن حکم اشاره شده است، امکان واخواهی وجود دارد. برای واخواهی، جلسه رسیدگی ابلاغ خواهد شد و دفاعیاتِ خود را مطرح مینمائید.
با سلام. شما باید از خواسته خود دفاع کنید تمام مطالبی که در دادگاه مطرح کرده اید همان ها را در جلسه رسیدگی در مورد واخواهی ارائه دهید.حتما جلسه رسیدگی برای واخواهی تشکیل خواهد شد.
با سلام باید به رای رجوع شود اگر در رای حکم به صورت غیابی صادر شده امکان واخواهی وجود دارد و در صورت قبول واخواهی جلسه تشکیل میشود
بلی قطعا به همین نحو دفاع کنید
سلام بله
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.