مشاوره حقوقی رایگان - غیبت از مرخصی زندان با تودیع وثیقه

سلام خسته نباشید با تودیع وثیقه سیصد میلیونی به مرخصی 7روزه آمدم و 5روز دیگر هم بعد از پایان مرخصی تمدید گرفتم از اجرای احکام و بعد که دوباره برای تمدید رفتم قبول نکردند و گفتند باید برم زندان ولی الان یک هفته هست که غیبت کردم مجبور بودم بدلایل شرایط بد زندگیم واقعا موندم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید میگن عواقب غیبت خیلی ناگوار خواهد بود. ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

مقداد علیپور

مقداد علیپور :

با سلام،به زندان مراجعه کنید. غیبت غیرموجه موجب این نیشود که در آینده به سختی با مرخصی شما موافقت کنند .ضمنا مطابق ماده 547 قانون مجازات اسلامی هر زندانی که از زندان یا بازداشتگاه فرار نماید به شلاق تا(74) ضربه یا سه تا شش ماه حبس محکوم می‌شود و اگر برای فرار درب زندان را شکسته یا آن را خراب کرده باشد، علاوه بر تامین ‌خسارت وارده به هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

تبصره ـ زندانیانی که مطابق آیین‌نامه زندانها به مرخصی رفته و خود را در موعد مقرر بدون عذر موجه معرفی ننمایند فراری‌ محسوب و به مجازات فوق محکوم می‌گردند.
از طرف دیگر

مطابق ماده (214) آیین نامه اجرایی سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی در صورت غیبت زندانی پس از پایان مرخصی تأمین مأخوذه از زندانی به نفع دولت ضبط می‌گردد.
در ضمن ایام مرخصی و غیبت جزء دوران محکومیت محسوب نمی‌گردد.