مشاوره حقوقی رایگان - غیبت زندانی پس از مرخصی

پدرم ب حبس 180روزه و جریمه نقدی محکوم گردید 70روز ان را تحمل کرد بعدازرفت امدهای بسیار دادستان پیشنهاد دادکه اگر یک سوم جریمه دولت پرداخت شود شاید بقیه طول دوران حبس تعلیقی بخورد این پول را واریز کردیم وگفت باید دیوان عالی تایید کند پدرم بعدارمرخصی دوماه هست که ب امید انکه تعلیقی بخورد ب زندان نرفت الان ابلاغیه برای وثیقه گذار امده و تایک ماه مهلت داده شده میشه راهنمایی کنید که اگه خودشو ب زندان معرفی کنه مجارات غیبتش چیه و اینکه این یک ماه رو هم صبرکنه ممکن تعلیقی بش بخوره یا بهتره بره و خودشو معرفی کنه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ایشان باید حتما خود را به زندان معرفی نماید
و نگران نباشید
و اگر ایشان خود را به زندان
معرفی ننماید وثیقه توسط دادستان
ضبط خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است در اولین فرصت خود را معرفی کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام برای برداشت نشدن وثیقه بهتر است هرچه سریعتر خود را معرفی کنند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وثیقه مصادره میشه فراری هم محسوب می شود