مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز در پشت بام

باسلام
یک واحد اپارتمان خریداری نموده ام که ظاهرا سه طبقه است اما زمانی که بنچاق و افراز دیدم متوجه شدم کلا دوطبقه و طبقه سوم یک اتاق 3.8 در 3.20 ثبت شده که ورودی به پشت بام است در اصل صاحب طبقه دوم بعداً اقدام به ساخت طبقه سوم و تمام پشت بام را به زیربنا تغییر داده به صورتی که الان دسترسی به پشت بام نداریم در اصل چیزی به عنوان پشت بام وجود ندارد، توافق نامه ای بین صاحب های قبلی برای ساخت ساز طبقه سوم امضا نشده است.
میخواستم بدونم این ملک که قسمت مشاع ساختمان دربر گرفته مجاز است؟
به گفته صاحب ملک سند دارد.آیا میشود روی قسمت مشاع ساخت و ساز کرد بعد شهرداری مجوز بدهد؟

پاسخ ها :

ساخت و ساز در پشت بام آپارتمان تصرف مشاعات ساختمان مشاعات ساختمان تصرف پشت بام ساختمان پشت بام ساختمان