مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین از زمین شهری و وقف آن

با سلام
بنده زمینی از زمین شهری خریداری و وقف مسجد نمودم.
چون زمین دولتی بوده نتیجتا به اسم شخص حقیقی نمی شود و در سند انتقال زمین نام متقاضی اوقاف است و اسم ما نیست و قبض و اقباض توسط نماینده اوقاف بوده است. و فقط مبلغ پرداختی خرید زمین به نام ما است.

تشکیک شده است که چون در سند انتقال زمین شهری متقاضی اوقاف است لذا شما واقف مسجد نیستید.
آیا این ادعا درست است؟
البته این سوال به جهت اعتبار وقف نامه و تولیت رقبات تجاری مسجد می پرسم.
آیا اوقاف می تواند مدعی گردد که واقف مسجد اداره اوقاف است؟

پاسخ ها :

محمدجواد  انصاري دزفولي

محمدجواد انصاري دزفولي :

استان :

سلام بستگی به نوع وقف و شرایطی که وقف کردین داره