بادرود، پرسشگر ارجمند، نخست، با توجه به اعلام مثبت بودن تست الکل همسرتان، با این حال، میزان الکل خون تعیینکننده مستی یا عدم مستی فرد است و صرف وجود الکل در خون، موجب سلب مسئولیت بیمه نمیشود. ثانیاً، با عنایت به اینکه علت فوت همسرتان، برخورد جسم سخت به سر و سینه اعلام شده، و نه مستی، استناد به ماده قانونی که مستی راننده را علت اصلی وقوع حادثه دانسته و مسئولیت بیمه را منتفی میکند، محل تردید است. لذا، اعتراض به نظر کارشناسی و درخواست بررسی مجدد علت فوت از طریق مراجع قضایی، میتواند در این زمینه مؤثر باشد. ثالثاً، با توجه به اینکه بیمه از پرداخت دیه خودداری نموده، طرح دعوی علیه شرکت بیمه در مراجع قضایی و مطالبه دیه، با استناد به بیمهنامه معتبر و نظر پزشکی قانونی مبنی بر علت فوت، امکانپذیر است و طرح دعوی ظرف مهلت قانونی (معمولاً دو سال از تاریخ فوت) بلامانع است. آنچه پاسخ گفتم، در حد کلیات بود، تحلیل دقیق موضوع شما مستلزم گفتگوی طرفینی است، بنابراین شما را از مشاوره (تلفنی و حضوری) با یک وکیل متخصص بی نیاز نمی کند، دقت کنید، دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست.
شرکت بیمه مطابق رای قطعی محکمه ملزم به پرداخت بیمه است، لذا شرب خمر با توجه به فوت مرتکب از موارد موقوفی تعقیب مطابق ماده 13 قانون آیین دادرسی کیفری است، لذا در خصوص دیه رای لازم الاجراست
بلی از کمک وکیل مجرب دادگستری بهره بگیرید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.