اگر شما مراجعه نکنید خانم نمیتواند بر اساس این گواهی عدم سازش طلاق بگیرد
سلام مستفاد از ماده 33 ق حمایت خانواده خانم شما نمی تواند حکم را اجرا کند. در پاسخ به سوال دوم ،گذشتن مدت سه ماه از رای فرجام خواسته لازم و ضروریست و این به معنی انصراف شماست. ماده 33 - مدت اعتبار حکم طلاق شش ماه پس از تاریخ ابلاغ رأی فرجامی یا انقضای مهلت فرجامخواهی است. هرگاه حکم طلاق از سوی زوجه به دفتر رسمی ازدواج و طلاق تسلیم شود، در صورتی که زوج ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ مراتب در دفترخانه حاضر نشود، سردفتر به زوجین ابلاغ میکند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. در صورت عدم حضور زوج و عدم اعلام عذر از سوی وی یا امتناع او از اجرای صیغه، صیغه طلاق جاری و ثبت میشود و مراتب به زوج ابلاغ میگردد. در صورت اعلام عذر از سوی زوج، یک نوبت دیگر به ترتیب مذکور از طرفین دعوت به عمل میآید.
لایحه بدهید
ابلاغ به حضور در دفترخانه رسمی طلاق وصول میکنید و در صورت عدم حضور، پس از یک هفته طلاق انجام خواهد شد
تا زمانی که شما تمایل به اجرای آن نداشته باشید زوجه نمیتواند اجرا کند ورای صادره پس از مهلت مقرر قانونی باطل میشود
بادرود کافی است به دفترخانه مراجعه نکنید. پس از 3 ماه، گواهی عدم سازش باطل میشود و زوجه هیچ راهی برای اجرای آن نخواهد داشت. •برای اطمینان بیشتر، انصراف خود را بهصورت کتبی (درخواست به دادگاه) اعلام کنید تا در سوابق ثبت شود.
سلام حکم به درخواست شما و برای شما صادر شده است و این شما میباشید که در صورت عدم تمایل، اقدام به طلاق نفرمائید و خانم در این ارتباط نمیتواند اجرای حکم داشته باشد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.