مشاوره حقوقی رایگان - فسخ ممكن است يا خير

سلام .
از خانم مطلقه خودم سه دانگ ملکی که به نام خودم را خریداری کردم و قید کردم ظرف چند روز نصف مبلغ قرارداد و نصف دیگر را بعد از ده ماه پرداخت کنم. ضمنا در سه دانگ منزل مذکور مستاجر نشسته بود و من قادر به استفاده از ملک مذکور نبودم. بعد از یک ماه عقد ازدواج کردم ولی همسر بنده بعد از اینکه فهمید من عقد کردم. به منزل من امد و به بهانه اینکه من پول خرید سه دانگ ملک ایشان را ندادم. خانواده جدیدی که با دختر انها عقد کردم وقتی فهمیدن زن اولی من برگشته. گفتن ما به شما زن نمیدهیم چون گفتید زنم دبگر برنمیگردد. حالا بنده با خانم اولی چکار کنم. هم از فروش بعد از گذشت یک ماه منصرف شده به بهانه اینکه پولش را ندادم. و هم سبب شد من زن دومم از دستم خارج بشه. و ضرر کنم. این ضرر به عهده کیست.
و در ضمن بنده هنگام خرید سه دانگ از خانم اولی و مطلقه خودم قید کردم که بعد از عقد قرارداد فروش ملک هیچ یک از طرفین حق اعتراض ندارند و پشیمانی را 20 میلیون تومان زدم. سوال
ایا خانمم حق فسخ فروش سهم سه دانگ خود را دارد ؟
اين در صورتی كه تا چند روز پیش مستاجر در سهم مذکور نشسته بود.
سوال دوم
ایا میتوان ضررکرد بر هم زدن عقد ازدواج دومم را از خانم اولم طلبکار باشم ؟

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام
قراردادبیع ربطی به برهم زدن عقد ازدواج دومی شما ندارد وچنانچه همسر سابق یا بعبارتی فروشنده قصد برهم زدن معامله رادارد باید طبق قراردادفی مابین عمل نمایید.