با سلام، این عمل به خودی خود جرم محسوب نمیشود، زیرا مالک یا متصرف قانونی ملک حق تعیین شرایط ورود به آن را دارد. با این حال، زوج میتواند از طریق مراجع قضایی نسبت به تهیه مسکن متناسب با شأن زوجه اقدام کند.
خیر جرم نیست تهیه منزل مستقل جهت سکونت مشترک وظیفه مرد هست
خیر
سلام خیر
با درود پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر زوج باید منزل متناسب با شان زوجه همراه با وسایل مورد نیاز عرفی زندگی مشترک تهیه کند ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست متناسب مطرح گردد
بادرود، پرسشگر ارجمند، نخست، عدم اجازه ورود شوهر به منزل مشترک که تحت مالکیت پدر زن است، به خودی خود نمیتواند منجر به ارتکاب جرم توسط زوجه گردد، زیرا طبق اصل آزادی و اختیار افراد، هر شخصی میتواند حق تصرف و محدودیت بر ورود دیگران به ملک خود را داشته باشد. ثانیا، در قوانین جاری، حقوق و الزامات زن و شوهر در یکدیگر بر اساس احترام متقابل و حسن نیت تعریف گردیده و در صورت بروز مشکلات، اجبار طرفین به رفع تعهدات، نیاز به تصمیمات حقوقی فراتر دارد. ثالثا، در صورت طلاق، هر یک از طرفین بر اساس مستنداتی که به دادگاه ارائه میدهند، توانایی اثبات ادعاهای خود را دارند، لذا محدودیت ایجاد شده نمیتواند بهعنوان تخلف کیفری تلقی گردد، زوج مکلف به تهیه منزل متناسب با شان زوجه همراه با وسایل مورد نیاز عرفی زندگی مشترک است آنچه پاسخ گفتم، در حد کلیات بود، تحلیل دقیق موضوع شما مستلزم گفتگوی طرفینی است، بنابراین شما را از مشاوره(تلفنی و حضوری) با یک وکیل متخصص بینیاز نمیکند، دقت کنید، دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست.
خیر
درود.خیر
خیر زوج موظف به تهیه مسکن مناسب است
خیر زوج موظف است منزلی تهیه کند واز زوجه بخواهد تمکین نماید
بستگی به احراز مالکیت ملک دارد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.