مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو با مدارک جعلی

سلام.
اینجانب یک دستگاه خودرو پژو 405 از شخصی خریدم. ایشان مدارک ماشین را نشانم داد که صاحب خودرو است. اما مدارکش جعلی بود ولی از صاحب اصلی ماشین به صورت اقساطی خریده بود و اقساط آن را پرداخت نکرده بود. به من ماشین را فروخت. قولنامه دستی نوشتیم اثر انگشت هم پای قولنامه زد. مقداری از پول ماشین را نگه داشتیم بعد تعویض پلاک ولی شخص دوم متواری است.
صاحب اصلی ماشین هم خودرویش را گرفت. حالا من می توانم به پولم برسم یا ماشین را پس بگیرم؟
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون.

پاسخ ها :

خرید خودرو با مدارک جعلی متواری بودن فروشنده خودرو خرید خودرو با قولنامه دستی قوانین خرید و فروش خودرو مدارک جعلی خودرو خودرو