مشاوره حقوقی رایگان - حق شفعه

ضمن سلام در ملکی دو نفر شریک می باشیم. در اداره ثبت و اسناد ملک به صورت مشاع می باشد ولی ملک را ساخته ایم. اما هنوز پایانکار و صورتجلسه تفکیکی نداریم. 3 سال قبل طبق تقسیم نامه عادی واحدها را تقسیم کردیم و دو ماه بعد به علت تغییرات در تعداد واحدها، آن تقسیم نامه را باطل کردیم. بر اصل برگ تقسیم نامه ابطال آن را نوشتیم. شریک بنده یک واحد از خودش را مبایعه نامه نموده است. بنده شکایت اخذ به شفعه نمودم دادگاه بدوی به استناد آن تقسیم نامه قرار رد دعوا صادر نموده است. پرونده در تجدید نظر است. بنده اولا درخواست اصل آن تقسیم نامه را خواستار شدم چون تنها کپی تقسیم نامه ارائه شده است. آن هم بدون مهر برابر اصل. دوما در همان تقسیم نامه نوشته بودیم هریک از شرکا بعد از دریافت پایانکار حق فروش دارند. نظر شما در این خصوص چیست؟ ضمن آن که آیا باید مطلب دیگری هم برای تجدید نظر طی لایحه اضافه نمایم؟ آیا بنده به حق می باشم یا خیر؟ ممنون مرسی.

پاسخ ها :

حق شفعه در ملک مشاع شرایط حق شفعه اخذ به شفعه تقسیم نامه ملک مشاع ملک مشاع شفعه